SJÅ! Mellom himmel og fjord

Kunst i landskapet

Rundt i heile museumstunet finn du kunstverk! Ta turen og sjå kva du finn.

Du finn ein førar til kunstløypa i ein postkasse ved Sjurabua – den kvitmåla landhandelen på kaia ved inngongen til museumsområdet, eller får ein i resepsjonen.

SJÅ! Mellom Himmel og Fjord er opphaveleg eit 3-årig prosjekt med kunst i landskapet i regi av kunstnarorganisasjonen Harding Puls. Kunstnarane er både våre eigne frå Hardanger, men óg inviterte kunstnarar frå Norge og heile Norden. Kunstøypene vert tilført nye kunstverk av fleire norske og nordiske kunstnarar kvart år, mens andre verk vil gå tilbake til naturen eller bli rydda vekk. Dette gjer at det vert noko nytt å oppleva kvart år. Nokre av verka vil stå over fleire år utover prosjektperioden 2014 – 2016.

Kunstnarar på Utne 2016

Museumsvegen 36, 5778 Utne
E-post: post@hvm.museum.no
Nyhendebrev
Meld deg på nyhendebrevet vårt og motta informasjon om det som skjer ved Hardanger folkemuseum!
Opningstider
Vinter
2. jan-30. april og 2. sept-20. des:
Mån-fredag kl 9-15

Sommar